Εταιρία

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των κατασκευών με την ατομική επιχείρηση ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ από το 1967.
Το 2002 και μετά την είσοδο του Παντελή Ευθυμίου στην επιχείρηση, υιού του Ιωάννη Ευθυμίου, μετονομάστηκε σε ALUCAD – ΕΥΘΥΜΙΟΥ Π&Ι Ο.Ε

Το 2009 και μετά την είσοδο του Κωνσταντίνου Ευθυμίου επίσης υιού του Ιωάννη Ευθυμίου, μετονομάστηκε σε ALUCAD – ΕΥΘΥΜΙΟΥ Π&ΣΙΑ Ο.Ε
Στο ιδιόκτητο κτίριό μας που βρίσκεται στην Λ.Λαυρίου αριθ.157 στην Παιανία, στεγάζονται οι εγκαταστάσεις μας ,με ένα εργαστήριο κατασκευών αλουμινίου και ένα δεύτερο μεταλλικών κατασκευών πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας.

Κύριο αντικείμενο των εργασιών μας είναι οι κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου, υαλοπετασμάτων, αιθρίων, χωρισμάτων εσωτερικών χώρων, αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων με καινούρια ,σιδηροκατασκευών όπως πόρτες- παράθυρα, στέγαστρα για αποθηκευτικούς χώρους ή γκαράζ, και γενικότερα ειδικές κατασκευές υψηλών απαιτήσεων.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας σε συνάρτηση με την συνεχή ενημέρωση και παράλληλα με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, έχει αναδείξει την εταιρία μας ως μία από τις πλέον αξιόπιστες κατασκευαστικές μονάδες στον χώρο, όπου και έχουμε καταλάβει την κορυφή στην συνείδηση των αξιόλογων και απαιτητικών πελατών μας.

Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχουμε την δυνατότητα να επέμβουμε και να δώσουμε λύσεις γρήγορες και τεχνικά άρτιες, ελαχιστοποιώντας το κόστος και παράλληλα την χρονοβόρο διαδικασία των επιμέρους εργασιών προσφέροντας τις υπηρεσίες μας.

Τα έργα που έχει να αναδείξει η εταιρία μας είναι όλα συνώνυμα του σωστού σχεδιασμού ,της ποιότητας κατασκευής και της τέλειας εμφάνισης και λειτουργικότητας.