Πόρτες Ασφαλείας

Η ΕΤΕΜ προσφέρει μία πλήρη σειρά θυρών, έτοιμων για τοποθέτηση, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική και την προστασία από ενδεχόμενους εισβολείς, η ΕΤΕΜ προσφέρει μία σειρά θυρών ασφαλείας εισόδου, εσωτερικών θυρών, πυράντοχων θυρών καθώς και μεταλλικών θυρών γενικής χρήσης.

Πόρτες ασφαλείας

Σε κάθε περίπτωση, το στυλ είναι σημαντικό και πρέπει να είναι πάντα εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Κάθε στυλ μπορεί να ικανοποιηθεί με τους πολυάριθμους συνδυασμούς χρωμάτων και εξωτερικών επενδύσεων που διαθέτει η ΕΤΕΜ. Πάνω από όλα, οι πόρτες ασφαλείας ΕΤΕΜ, επειδή πρέπει να προσφέρουν στο χρήστη ασφάλεια έναντι απραγματοποίητης εισβολής, πιστοποιούνται από διαπιστευμένους φορείς στην κατηγορία WK3.

Στα επιπλέον πλεονεκτήματα ασφάλειας των θυρών ΕΤΕΜ συγκαταλέγονται το φύλλο με διπλή θωράκιση, οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου, το ματάκι 180 μοιρών και το εξάρτημα προστασίας του κυλίνδρου (DEFENDER).

14-18-locking-points Εσωτερικές πυράντοχες και χαλύβδινες πόρτες γενικής χρήσης

Σε εφαρμογές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, η ΕΤΕΜ προσφέρει λύσεις που υπερβαίνουν τις παραδοσιακές κατασκευές αλουμινίου και ικανοποιούν διάφορες ανάγκες στο κτίριο. Οι εσωτερικές πόρτες και οι μεταλλικές πόρτες γενικής χρήσης της ΕΤΕΜ ξεχωρίζουν για τη χρηστικότητα και τις προσιτές τιμές τους. Και οι εσωτερικές και οι μεταλλικές πόρτες που διατίθενται μονόφυλλες ή δίφυλλες, σε διάφορους συνδυασμούς διαστάσεων, αποτελούν ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή.

Οι πυράντοχες πόρτες αποτελούν σημείο αναφοράς στη σειρά θυρών της ΕΤΕΜ. Προσφέροντας προστασία στη διάδοση της πυρκαγιάς, η ΕΤΕΜ διαθέτει δύο πυράντοχες πόρτες που εμποδίζουν τη δίοδο της πυρκαγιάς για 60 και 120 λεπτά, αντίστοιχα. Οι πυράντοχες πόρτες της ΕΤΕΜ έχουν πιστοποιηθεί από διαπιστευμένους φορείς σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ1341.